Metode naturale pentru detoxifierea organismului

Este foarte important sa faci o cura de detoxifiere din cand in cand pentru a avea un corp sanatos. Curele regulate de detoxifiere asigura o curatare a organismului de diverse chimicale sau grasimi daunatoare si mentin corpul sanatos, departe de diverse boli cauzate de aceste substante nocive.

Metode naturale pentru detoxifierea organismului

Va prezentam mai jos cateva metode naturale si la indemana oricui pentru detoxifierea organismului.

1. Respira adanc

Puteti practica acest ritual ori de cate ori simtit ca sunteti inconjurat de aer proaspat si curat. Insirati si expirati adanc de cateva ori – aceasta metoda ajuta la oxigenarea corpului si implicit la detoxifierea corpului

2. Luati cateva sedinte la sauna

Sedintele de sauna se pot numi si bai detoxifiante. Sauna te ajuta sa transmiri si respectiv sa elimini toxinele din corp prin transmiratie. Deasemenea sauna este foarte buna si pentru imunitate – deci sauna te detoxifiaza si iti intareste sistemul imunitar.

3. Puteti opta pentru o cura alimentara de detoxifiere

Sunt numeroase diete de detoxifiere si in functie de preferintele dvs culinare puteti opta pentru cea mai potrivita. Cele mai recomandate sunt cele in care alimentele sunt cat mai putin gatite la foc, astfel te asiguri ca vei avea parte de cat mai multe nutrimente provenite din surse naturale.

4. Sport

Orice forma de sport te ajuta sa transpiri, iar prin transpiratie se elimina toxinele din corp. Sportul alaturi de o dieta corespunzatoare, te ajuta sa iti detoxifiezi corpul repede si sa il menti sanatos.

5. Lichide si ceaiuri pentru detoxifiere

Sucul natural de aloe este cele mai bun lichid pentru detoxifierea organismului. Puteti opta si pentru ceaiul verde, care are acelasi efect ca si sucul de aloe.

Tu ce trucuri ai pentru detoxifierea organismului?

Arata-le si prietenilor tai!

Un comentariu

  1. Cel mai important este sa tii o dieta corespunzatoare, si sa folosesti produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *