Interparfums si Burberry pot lua cu asalt industria parfumurilor!

Interparfums are planuri mari cu Burberry! Compania franceza a anuntat azi ca si-au inceput discutiile cu grupul britanic de lux in vederea crearii unei societati comune, dedicata parfumurilor si produselor cosmetice ale marcii engleze.

Burberry
Pana la data de 31 iulie 2012, cele doua companii si-au impus sa ajunga la un acord pe aceasta tema. Un proiect de o asemenea amploare poate pozitiona brandul britanic pe o treapta mult superioara in industrie. In caz contrar, Burberry va avea de ales intre doua variante, ori sa rascumpere contractul de licenta cu Interparfums, in schimbul sumei de aproximativ 200 de milioane de euro, ori sa lase contractul sa se deruleze pana la data limita de 31 decembrie 2017.

Viitorul celor de la Interparfums depinde foarte mult de aceasta licenta avand in vedere ca cifra de afaceri a companiei este asigurata in proportie de 50% de Burberry.

[youtube WzBN2uYNbAI]

Interparfums este o companie franceza lansata in 1990 si condusa de Philippe Benacin ce are sub aripa, branduri de lux celebre precum Boucheron, Jimmy Choo, Lanvin, Montblanc, Nickel, Paul Smith, S.T. Dupont si Van Cleef & Arpels.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *