Imi plac reducerile :)

ReduceriNu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt inebunita dupa reduceri, ca fetele. Cand vad semnul % in fata ochilor ma pierd mai rau ca un copil care a scapat mana mamei, iar cardul meu de frica se ascunde prin cele mai intunecate colturi ale gentii.

Se stie ca fetele sunt foarte sensibile in fata cuvintelor precum „DISCOUNT„, „SALES„, „REDUCERI„, iar eu pot reprezenta cu brio sexul frumos in ceea ce priveste sensibilitatea la acest capitol.

Nu este un defect, insa nici o calitate. Sa fi vanator de reduceri este un hobby destul de greu de stapanit dar care are la randul sau si cateva plusuri de remarcat. Daca te concentrezi si nu cazi prada iluzilor de marketing poti face economii destul de consistente. Cred ca fiecare dintre noi avem cateva povesti de spus la capitolul „afaceri” de genul. Citez celebra replica: „Nu o sa-ti vina sa crezi cat am dat pe ea!”. Va suna cunoscut? Daca da, atunci aveti in sange treaba asta si trebuie sa o stapaniti cum se cuvine.

Pentru mine spre exemplu nu exista sezon de reduceri, nu mai simt ca le caut, din contra, parca ma cauta ele pe mine, constiente fiind de slabiciunea mea in acest sens.

O solutie ar putea fi sa las portofelul intentionat acasa pentru a nu cadea in patima reducerilor, dar si de asa imi este frica… Nu stiu niciodata peste ce oferta limitata dau si apoi imi fac mustrari de constiinta ca nu am profitat de ea. Aceasta „pasiune” cere multa concentrare si, de ce nu, o strategie! :)

Eu mai nou urmaresc divese agregatoare de reduceri, site-uri care strang la un loc cele mai bune oferte si le grupeaza pe categorii. Economisesc timp (acest lux modern) si imi stabilesc prioritatile de shopping. Recent am dat de site-ul www.reduceri24.com unde sunt afisate evident REDUCERI, de tot felul si toate culorile.  M-am inregistrat chiar si la newsletter, e foarte util si comod si nu te bombardeaza pe mail cu toate prostiile. Va recomand cu drag, e ceva profi si cat se poate de util!

PS: Sarbatorile vin ;)

Tu ce astfel de site-uri mai stii? Unde gasesti cele mai bune reduceri?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *