Decernarea Globurilor de Aur 2012 se apropie!

HBO Romania va transmite in noaptea de 15 spre 16 ianuarie, de la ora 03.00, decernarea Globurilor de Aur. Asadar, cinefilii din toata lumea isi vor putea urmari in direct favoritii. Ceremonia va fi transmisa live, iar varianta editata si subtitrata va fi difuzata pe 17 ianuarie, la ora 20.00.

Pelicula care are cele mai multe sanse este „The Artist„, un film mut, alb-negru, care a obtinut sase nominalizari. Cat despre premiul de cel mai bun ACTOR intr-un film, competitia va fi una stransa intre Brad Pitt, George Clooney si Leonardo DiCaprio.

Midnight in Paris” al lui Woody Allen este si el pe lista nominalizarilor, dar si „Moneyball” cu Brad Pitt, sau “The Iron Lady” cu Meryl Streep.

S-au anuntat deja si cateva surprize. Premiul pentru intreaga cariera va fi primit de catre actorul Morgan Freeman, iar filmul regizat de MadonnaW.E„, a fost nominalizat pentru categoriile „cea mai buna coloana sonora” si „cel mai bun cantec„.

Angelina Jolie a fost nominalizata cu pelicula ei de debut in calitate de regizor, „In the Land of Blood and Honey„, la categoria „cel mai bun film intr-o limba straina„. Filmul este vorbit in bosniaca.

Vezi aici lista nominalizatilor la Globurile de Aur.

Tu cine crezi ca vor fi marii castigatori ai Globurilor de Aur anul acesta?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *