De astazi incep expozitiile si targurile de primavara!

Iata ca Muzeul Taranului Roman se grabeste in organizarea expozitiilor de primavara. Asadar, luna februarie este incarcata cu targuri si evenimente pe toate gusturile!

De la proiectii de film, concerte, pana la degustari de serbeturi si dulceturi fine, toate acestea fiind doar cateva dintre placerile pe care Muzeul Taranului Roman vi le ofera luna aceasta.

In perioada 1 – 15 februarie 2012, la Sala Foaier va avea loc Expozitia de Primavara.

Pe 5 februarie are loc Sarbatoare cu muzici. Muzeul Taranului implineste 22 de ani de la (re)infiintare si cu aceasta ocazie, intrarea in expozitia Pe aripile timpului va fi libera, iar de la orele 12.00, 14.00 si 16.00, vizitatorii pot participa la vizite ghidate.

De la ora 18.00, in Studioul Horia Bernea, va avea loc proiectia filmului Triptic: Constantin Brailoiu, Clara Haskil si Dinu Lipatti (un film de Ana Simion, pus la dispozitie de Editura Video). Proiectia filmului va fi urmata de Ecouri din Romania profunda – concert de muzici traditionale la Studioul Horia Bernea. Intrarea este libera!

La acest targ vor fi ei mai alesi mesteri populari, dar si alese lucraturi de mana pentru cochetele domnite. Pentru cei mici vor avea loc degustari de serbeturi si dulceturi fine, turta dulce, ciocolata. Asta daca se vor putea rupe de langa jocuri si jucarii sau de langa marionetele de pe scena.

Cand nu va fi teatru pentru cei mici, café-concert sau cantece de odinioara. Ateliere handmade, lucruri fine si pline de dichis.
Intrarea este libera.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.muzeultaranuluiroman.ro

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *