Cum sa va planificati nunta perfecta

Cu toate ca la prima vedere planificarea unei nunti nu pare ceva foarte complicat, anumite greseli elementare pot face ca acest proces sa fie unul greu de indeplinit. Pentru a evita acest lucru, cititi urmatoarele sfaturi despre planificarea unei nunti.

Cum sa va planificati nunta perfecta

1. De ce va grabiti?

Multe cupluri tind sa se grabeasca atunci cand au aflat ca vor face nunta, iar acest lucru poate creea probleme, cum ar fi plata avansului pentru anumite servicii, mult prea timpurie, fara o analiza prealabila a pietei. De preferat este ca dupa cererea in casatorie, sa lasati un spatiu de 2-3 saptamani pana ce incepeti pregatirile pentru nunta.

2. Stabiliti ce tip de nunta vreti

Aici este foarte importanta locatia. Puteti face o nunta in aer liber, sau o nunta la un restaurant care sa indeplineasca absolut toate conditiile necesare. Poate ca este vorba despre o nunta in zona rurala, si atunci cea mai optima solutie este o nunta la cort si asa mai departe.

3. Separati ceea ce aveti nevoie de ceea ce va doriti

Lista lucrurilor de care aveti nevoie trebuie sa includa strict lucrurile de care aveti nevoie pentru ca nunta sa fie cea dorita, cum ar fi un fotograf bun sau o locatie buna, in schimb „dorintele” incercam sa le acoperim dupa, cum ar fi anumite tipuri de flori pe masa si asa mai departe.

4. Stabiliti un buget de la bun inceput

Inainte de a stabili orice altceva, stabiliti bugetul maxim pe care doriti sa il atingeti si bineinteles sa nu il depasiti. Aici gresesc majoritatea cuplurilor cand vine vorba de nunta lor, si dupa ce incep sa cheltuie destul de multi bani, le este foarte greu sa recupereze banii pierduti. Luati in calcul multe alte cheltuieli care intervin pe parcurs, nu fiti luati prin surprindere.

5. Nu va folositi de scurtaturi

Aveti voi un prieten care are un aparat foto si se ofera sa acopere partea foto din nunta voastra. Aceptand oferta lui faceti una dintre cele mai mari greseli posibile. Alegeti un fotograf profesionist, din zona voastra, eventual la pachet si cu un cameraman care sa filmeze nunta, acestia fiind capabili sa va ofere un album foto si un filmulet de prezentare editat, cu toate ca pretul este unul mai ridicat.

6. Nu te ocupa singura de tot

Majoritatea mireselor vor sa se ocupe ele de tot, ceea ce este total gresit. Nu poti fizic sa te ocupi de tot ce tine de nunta, asa ca ai nevoie de un ajutor de nadejde. Acceptati ajutorul tuturor, chiar si al sotului, care de cele mai multe ori pare stangaci in planificarea nuntii, dar este important sa ai cel putin un ajutor langa tine.

7. Adaugati ceva special nuntii voastre

Este important atat pentru voi cat si pentru invitati ca ceva special sa fie prezentat la nunta voastra, iar acest lucru se poate face prin marturii. Alegeti ceva iesit din comun, cum ar fi o poza speciala cu cei doi miri, eventual o poza cu mirii si invitatii acestora, orice iesit din comun este memorabil pentru invitatii vostri.

8. Alegeti un dj sau o formatie

Aici tine destul de mult de preferinte, dar de cele mai multe ori, bugetul este cel care decide aceasta diferenta. Un dj va satisface nevoile muzicale non-stop si este mult mai ieftin, in timp ce o formatie capabila sa cante mai multe genuri muzicale ar avea o cu totul alta prestanta, insa si pretul este pe masura.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *