Cum sa fii fericita de Valentine’s Day desi esti single

Cum sa fii fericita de Valentine's Day desi esti single

Nu-ti petrece ziua cu alte fete „single”

Desi vei crede ca a-ti petrece ziua de Valentine’s Day cu alte fete aflate in aceeasi situatie ca tine te va face sa te simti mai bine, este neadevarat. Veti ajunge sa va plangeti de mila.

Cum sa fii fericita de Valentine's Day desi esti single
Cum sa fii fericita de Valentine's Day desi esti single

Nu face totul pentru a-ti aranja o intalnire cu o persoana care nu te atrage doar pentru ca este Ziua Indragostitilor si esti singura

Singuratatea nu este o problema pe care vrei sa o rezolvi obligat-fortat indiferent de imprejurari. Fii sociabila, insa fara a intra in categoria „disperata”, gaseste o activitate care te binedispune; indiferent daca asta implica si reprezentanti ai sexului opus sau nu, fa tot posibilul sa nu pleci dezamagita acasa. Nu de Valentine’s Day.

Nu-ti face sperante ca aceasta va fi ziua cand acel baiat cu care ti-ai tot petrecut timpul iti va declara dragostea

De cele mai multe ori, barbatii se simt presati de Valentine’s Day. In timp ce aceia implicati intr-o relatie se streseaza incercand sa gaseasca un cadou potrivit persoanei iubite, cei care sunt implicati intr-o relatie „deschisa” nu stiu cum sa iasa mai repede din aceasta situatie. Incearca sa ti-l scoti din cap pe cel care crezi ca te place, pentru a evita o suferinta inutila.

Nu fii atat de sigura ca toti cei care au o intalnire programata se si simt mai bine decat tine

Nu toate cuplurile petrec Ziua Indragostitilor asa cum au visat. Cei care se simt bine in aceasta zi, se simt bine si pe 13 si pe 15 februarie. Asa ca nu te compara cu ceilalti. S-ar putea sa te distrezi mult mai bine decat ceilalti.

Nu-ti repeta intruna ca esti „single”

Ziua de Sf. Valentin are tendinta sa te inscrie intr-una dintre urmatoarele categorii: fie esti intr-o relatie, fie nu. Daca esti intr-o relatie, inseamna ca esti fericita, in caz contrar esti disperata si singura.

De ce nu esti singura? Pentru ca adesea viata ta este mai vibranta decat crezi. Frumusetea consta in faptul ca in orice moment exista sansa sa-ti intalnesti jumatatea: fie ca este colegul de serviciu cu care faci un brainstorming, baiatul cu ochi frumosi de la meciul de fotbal sau orice cina cu un vechi prieten.

Asa ca pregateste-te de petrecere. Dragostea te asteapta la colt. Nu este asta o ocazie suficient de buna pentru a petrece?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *