Cum sa abordam decorul floral al nuntii

Din momentul in care v-ati hotarat sa va casatoriti, timpul tau devine foarte pretios si orarul foarte incarcat. Vei incepe sa organizezi intalniri pentru a te hotari asupra rochiei, a spatiului unde se va tine nunta, gasirea tortului, gasirea formatiei sau a unui dj nunta si nu in utlimul rand stabilirea decorului si a aranjamentelor florale.

Cum sa abordam decorul floral al nuntii

Mirele poate nu da o mare importanta decorului, insa mireasa este intotdeauna atenta la decor si la florile ce urmeaza a da culoare nuntii. O nunta fara flori nu este o nunta completa! Unele mirese nu atribuie o atentie aparte acestui aspect, iar nunta are de suferit, motiv pentru care in cele ce urmeaza va voi descrie cateva aspecte catre care trebuie sa va indreptati atentia daca doriti un decor impresionant pentru evenimentul atat de special dumneavoastra.

Lucruri de care sa tineti cont in organizarea decorului

  • • Tineti cont de sfaturile florarului. Florarul joaca un rol foarte important, fiindca el stie cu exactitate ce aranjamente florale sunt potrivite si cum trebuie abordat intreg evenimentul. Este in regula sa ii sugerezi anumite schimbari, flori sau culori, insa incearca sa te axezi mai mult pe ce spune el si nu pe ce crezi tu ca este bine. Tu doar explica-i cam ce ai vrea, iar el va pune in practica.
  • • Vorbeste cu florarul din timp. Contacteaza floraria din timp si nu lasa pe ultima suta de metri. Astfel vei putea obtine oferte de la mai multe florarii si sa o alegi pe cea mai rezonabila. Vorbind cu florarul din timp te vei asigura totdata ca vei beneficia de flori proaspete si frumoase, iar nunta ta va fi un adevarat amalgam de culori. Poti de asemenea sa ceri oferte si de la florarii online. Sunt o multime de florarii online care fac buchete si aranjamente florale moderne si frumoase. Daca esti din Bucuresti, una din cele mai titrate florarii online la care poti apela pentru decorarea nuntii este FlorisiBuchete.ro.
  • • Unele mirese aleg sa isi faca singure aranjamentele florale. Nu prea este indicat acest lucru decat daca ai experienta in domeniu. Cumpararea catorva buchete si amplasarea lor in sala in care se va tine evenimentul nu este chiar o idee buna, decat daca bugetul este destul de mic.
  • • Nu prea este bine sa alegi flori puternic parfumate. Chiar daca acestea vor crea o ambianta oarecum romantica si parfumata, nu este recomandat sa le plasam ca piese centrale in decor. Asta deoarece poti avea invitati care sunt alergici la flori parfumate sau pur si simplu unora nu le place mirosul.

Acum ca am spus cam tot ce trebuia spus cu privire la aranjamentul floral al nuntii, nu imi ramane decat sa va urez: Casa de piatra!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *