Celebritatile de la Hollywood care detesta ca sunt cunoscute in intreaga lume

Celebritatile de la Hollywood care detesta ca sunt cunoscute in intreaga lume

Celebritatile de la Hollywood care detesta ca sunt cunoscute in intreaga lume

In timp ce unele celebritati visau sa devina faimoase inca din copilarie altele detesta ca sunt cunoscute in intreaga lume.

Viata de la Hollywood nu este atat de perfecta pe cat crezi si sunt o multime de dificultati peste care aceste celebritati trebuie sa treaca.

Iata care sunt celebritatile care nu si-au dorit faima

Kristen Stewart

Actrita a devenit celebra dupa ce a aparut in seria Twilight in anul 2008. „Ceea ce nu vedeți sunt camerele acestea din fața mea și întrebările indiscrete care îmi sunt puse sau oamenii care fac orice pentru a primi o reacție din partea mea. De multe ori nu mă pot descurca cu toate astea. Nu m-am așteptat niciodată că așa va fi viața mea”, declara la un moment dat actrita.

Brad Pitt

Brad pare sa se simta foarte bine atunci cand se afla in atentia publicului dar a marturisit ca a avut parte de foarte multe dificultati de-a lungul timpului „Este ceva ce nu ne-am dorit. Trebuie să te duci să îți vinzi produsele. Cumva, nu îți poți susține filmele dacă nu te duci într-un show și vorbești și despre viața ta personală”, a declarat acesta.

Daniel Radcliffe

Actorul din Harry Potter a avut parte de foarte multe incidente de-a lungul carierei sale. Desi nu a declarat ca uraste Hollywood-ul in anul 2007 a purtat aceeasi tinuta atunci cand iesea afara timp de 5 luni in speranta ca paparazzi nu il vor mai fotografia.

Katty Perry

Artista a vorbit inca din anul 2012 despre presiunea pe care o are din momentul in care a ajuns celebra „Am obosit să fiu celebră, dar asta nu înseamnă că nu mai vreau să creez. Faima este un efect secundar a ceea ce fac. Dar am încetat de ceva vreme să mă mai preocup de părerile celorlalți.” a spus aceasta.

Johnny Depp

Actorul nu si-a dorit sa fie celebru. Aceasta a declarat in anul 2014, in cadrul emisiunii Today „Dacă vreau să îmi duc copiii la mall, la Disneyland să ne plimbăm pe străzi, nici nu se pune problema. Chestia asta nu mai există… Și realizezi asta pentru că în ultimii 10 sau 15 ani ai intrat în restaurante printr-o ușă din spate. Se aseamănă cu viața unui fugar.”

Megan Fox

Megan Fox a vorbit deschis despre viata de vedeta si despre ce a insemnat pentru ea celebritatea. „Nu cred că oamenii înțeleg. Toți cred că ar trebui să tăcem din gură și să nu ne mai plângem pentru că trăim într-o casă imensă și conducem un Bentley și că viața noastră este minunată. Ceea ce oamenii nu realizează că faima, indiferent de cele mai grele experiențe din liceu, când erai hărțuit de copiii, chiar asta este, doar că la scară globală, fiind constant agresat de milioane de oameni.” a mentionat aceasta.

Ben Affleck

Ben Affleck a criticat aspru celebritatea si a facut o asociere intre aceasta si politica „Dacă aveați impresia că Hollywood-ul este deprimant și corupt, și politica este așa, dar și că a alimentat cu foarte mulți bani Hollywood-ul, acest lucru este posibil.” a mentionat acesta.

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *