Cele mai scumpe nunti din showbiz!

Tu cati bani ai cheltui la nunta ta? Evident, daca ai avea milioanele pe care vedetele de la Hollywood le au!? Ne-am documantat si astazi va prezentam cele mai scumpe nunti din 20 de ani. Intre timp gandeste-te daca ai cheltui 50 000 de mii de dolari doar pe flori!

7. Incepem cu David si Victoria Beckham care au cheltuit se pare destul de putin in comparatie cu cei de mai jos, doar 800 000 de dolari.

6. Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au incadrat cu nunta lor undeva la              1 milion de dolari. Din pacate cei doi au divortat in 2005.

5. Tom Cruise si Katie Holmes au cheltuit in jur de  2 milioane de dolari.

4. Christina Aguilera si Jordan Bratman s-au incadrat si ei tot in 2 milioane de dolari. Noua ne-a placut mult rochia ei!

3. Chiar daca s-au casatorit in 1991, iar banii aveau alta valoare atunci, Elizabeth Taylor si Larry Fortensky au cheltuit 2 milioane de dolari.

2. Paul McCartney si Heather Mills s-au casatorit in 2002 iar nunta lor a valorat in jur de 3 milioane de dolari. Mai jos aveti o poza si cu locatia nuntii: Castelul Leslie, in Glaslough, Irlanda.

Castelul Leslie, in Glaslough, Irlanda.

1. Liza Minnelli, fiica actritei Judy Garland si David Gest au cheltuit 3,5 milioane pe nunta lor. La un an dupa au divortat.

Tu cati bani ai pentru nunta ta?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *