Ceasurile de lemn WE WOOD, cel mai nou trend!

Curentul eco se dezvolta pe zi ce trece mai mult, apar inovatii in lifestyle pe toate planurile, de la haine sau masini eco, la, mai nou, ceasuri eco. Si aici vorbim despre WE WOOD, un brand italienesc stabilit in Los Angeles care produce unele dintre cele mai deosebite ceasuri pe care le-am vazut in ultima vreme.

Ceas de lemn We Wood

Ceasurile celor de la WE WOOD sunt fabricate din diverse tipuri de lemn reciclat, fie ca este vorba despre artar, abanos, sau lemn de guaiaco, fiecare model WE WOOD este dotat cu geam din cristal mineral si mecanism japonez de ultima generatie marca Miyota. Nici nu mai pun in discutie look-ul foarte cool si fresh.

Din cate am aflat, in spatele acestor produse unice se afla si o misiune cat se poate de nobila si Earth-Friendly. Pentru fiecare ceas vandut cei de la American Forest planteaza cate un copac in diverse regiuni ale lumii. Pot spune ca este un concept interesant si un gest frumos.

Colectie ceasuri We Wood

Ceasurile WE WOOD sunt unisex, hipo-alergice, cantaresc foarte putin si pot fi purtate lejer la toate tipurile de tinute, de la casual la office. E imposibil sa critici un accesoriu atat de atractiv si special.

In Romania puteti achizitiona un astfel de ceas la cei de la fashionup.ro. Pretul nu este unul mic, insa cred ca merita.

Tu ce parere ai despre aceste ceasuri?

WatchShop

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *