Ce stii despre „Secret Santa”?

„Secret Santa” este o traditie din Vest, prin care membrii unui grup isi ofera aleatoriu si anonim cate un cadou. Aceasta traditie este foarte des intalnita in familiile numeroase sau intre colegii de serviciu si ofera posibilitatea pentru toata lumea, sa daruiasca si sa primeasca un cadou in schimbul unui cost minim.

Secret Santa

Traditia „Secret Santa” are multe derivate, dar rezultatul este acelasi. Fie ca stii dinainte cui trebuie sa ii cumperi cadou sau cumperi un cadou universal, la final tot grupul este fericit ca a reusit sa primeasca si sa daruiasca un cadou de Craciun.

De obicei inainte de a cumpara cadoul se impune o limita maxima de pret, 20-25 lei fiind un buget des intalnit in care sa te incadrez la cumpararea cadoului. Dupa achizitionarea cadourilor si impachetarea lor, se aduna tot grupul, isi numeroteaza fiecare cadoul si apoi se asaza sub brad. Se vor pune fituici numerotate intr-o palarie sau caciula si fiecare extrage un numar, numarul reprezentand cadoul primit.

Fiecare isi desface cadoul primit si schimba impresii despre acesta.

Pentru un „Secret Santa” reusit e nevoie de cel putin 8 persoane si fiecare sa cumpere un cadoul general care sa se potriveasca oricarui participant la acest „joc”.

Chiar zilele trecute m-am intalnit cu un prieten care cumparase unei colege de serviciu o bara de striptease ! Impresionant nu?

Voi practicati „Secret Santa”? Ce idei de cadouri aveti in minte?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *