Ce este manichiura semipermanenta si care sunt avantajele ei?

Mai nou, in saloanele de infrumusetare a aparut manichiura semipermanenta. Se face ca o manichiura clasica insa oja aplicata dureaza pana la 3 saptamani fara ca aceasta sa sara de pe unghie sau sa se crape, iar culoarea va fi mereu radianta.

Manichiura semipermanenta

Procedeul nu dureaza foarte mult, in jurul de 30 de minunte. Intr-o prima etapa se aplica o solutie care regleaza PH-ul, se aplica un gel baza, culoarea si la final se „sigileaza” cu o solutie numita „top sealer„.

Acest tip de manichiura nu iti pune unghiile in pericol, spun specialistii din domeniu, si este recomandata persoanelor cu unghii moi, care se exfoliaza, deoarece acest tip de oja le intareste considerabil.

Costurile unei astfel de manichiuri nu sunt ridicate si puteti constata asta insumand banii pe care ii cheltuieti saptamanal pe manichiura.

Daca esti o femeie care nu poate pierde foarte mult timp la manichiura, calatoresti mult sau pur si simplu nu te deranjeaza sa porti aceeasi culoare un timp mai indelungat manichiura semipermanenta este exact ceea ce cautai.

Tu ai incercat acest tip de manichiura? Iti surade ideea?

Arata-le si prietenilor tai!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *