Catrinel Menghia este zeita frumusetii in noul calendar Alexandrion!

Catrinel Menghia este intruchiparea frumusetii in noul calendar Alexandrion. Celebrul fotograf Marius Baragan a reusit sa aduca la viata zeii si zeitele mitologiei grecesti, muze si harpe. Catrinel trece printr-o metamorfozare, reusind sa pozeze pe rand o parte din personajele mitice.

Asadar o intalnim pe Afrodita, Athena, Artemis sau infioratoarea Medusa, care intruchipata de Catrinel parca nu mai e la fel de infricosatoare.

„Calendarul Alexandrion 2012 a carui imagine este supermodelul Catrinel Menghia se incadreaza in trendul Grupului de a colabora cu personalitati si din lumea celor sapte arte – de la moda pana la cinematografie. Fotograful Marius Baragan a reusit, cu multa imaginatie si curaj, sa creeze un concept inedit. Fiecare din cele sase scene are complexitatea ei si in acelasi timp spectaculozitatea lumii antice grecesti”, a subliniat Bogdan Anghel, PR&Media Alexandrion Grup Romania.

„În cei 10 ani de carieră am văzut multe concepte, însă rar ca acesta al atmosferei Greciei antice. Am pozat o singură dată un concept al Romei antice, dar nu al Greciei. Din acest punct de vedere este un concept nou pentru mine şi îl apreciez în mod deosebit. De fapt, cred că echipele creative şi de producţie se feresc în general de astfel de abordări pentru că necesită multă energie din partea tuturor celor implicaţi. Aici este un caz fericit în care brandul Alexandrion se lipeşte ca o mănuşă pe acest concept. Cel mai mult mi-a plăcut scena cu zeiţa Nike, pentru ca este zeiţa victoriei şi este înaripată” a declarat Catrinel Menghia.

Mai jos aveti si un filmulet de makeing off foarte interesant si provocator as spune eu.

Enjoy!

Calendarul poate fi descarcat de aici

Tie cum ti se par pozele?

Daca ti-a placut articolul apasa LIKE, da SHARE sau COMENTEAZA mai jos!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *