Cat costa biletele la concertul lui Lady Gaga!

Preturile biletelor la Lady Gaga

Lady Gaga in Romania

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei.

Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. Evenimentul va avea loc pe 16 august 2012, pe Arena Nationala.

Incepand de maine, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta. Biletele au preturile cuprinse intre 150 si 475 lei, in functie de distanta fata de scena: biletele in picioare, in categoria Gazon A – cele mai apropiate de scena – vor fi 345 lei, in categoria Gazon B 150 lei, iar locurile pe scaune vor costa 185, 245, 275, 315, 325, respectiv 475 lei. Va exista si un numar limitat de bilete in tribuna oficiala – locuri premium, cu fotolii de piele – la pretul de 695 lei.

Preturile biletelor la Lady Gaga
Concertul din Romania este cel de-al doilea show al artistei confirmat in turneul sau european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei incluse in turneul The Born This Way Ball. „Reactiile de dupa confirmarea evenimentului au fost extrem de bune, prin urmare ne asteptam la un numar impresionant de comenzi inca din primele zile, atat din Romania, cat si de peste hotare. Ne bucuram ca show-ul Lady Gaga va fi primul concert sustinut de un artist international din istoria noului stadion – este vorba despre cel mai titrat artist al momentului, un numar impresionant de show-uri anuntate in acest turneu fiind declarate sold-out in mai putin de jumatate de ora de la punerea in vanzare a biletelor. Cum Romania este singura tara din regiune care va gazdui concertul Lady Gaga pe un stadion nou, construit la standarde internationale si inaugurat printr-o finala de cupa UEFA, mai mult ca sigur ca evenimentul de la Bucuresti va deveni un punct de atractie extrem de interesant pentru turistii din afara tarii! Mai mult decat atat, magnitudinea productiei The Born This Way Ball a permis pozitionarea scenei astfel incat toate locurile din stadion – inclusiv cele din peluza si inelele superioare – vor avea o vizibilitate foarte buna, prin urmare toti fanii artistei se vor bucura de o experienta de neuitat.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

The Born This Way Ball este cel de-al treilea turneu din cariera artistei si primul programat dupa The Monster Ball – ce s-a desfasurat in perioada 2009-2011 si care a stabilit noi recorduri de audienta, aproape 2.5 milioane de spectatori in 201 de show-uri!

The Born This Way Ball nu se va lasa mai prejos, Lady Gaga pregatind fanilor sai un nou concept, o noua scena si o noua productie: „Alaturi de Haus Of Gaga am lucrat luni intregi pentru a concepe o scena spectaculoasa. The Born This Way Ball este o Pop-Opera Electro-Metal; este povestea Inceputului, geneza Imparatiei Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost conceputi si cum vom pasi in eternitate” a declarat artista. In cadrul acestui nou turneu, Lady Gaga va interpreta atat hit-urile de pe cel mai recent album, „Born This Way”, cat si piese de pe albumele „The Fame” si „The Fame Monster”. Concertele din Europa vor fi deschise de trupa The Darkness, reunita recent, si de Lady Starlight.

In anul 2011, Lady Gaga a fost declarata de revista Forbes drept cea mai puternica femeie din lume, fiind inclusa totodata si pe lista celor mai influenti oameni, clasament realizat de Time Magazine. Cu peste 2,2 miliarde de vizualizari pe YouTube, Lady Gaga este cel mai cautat artist in mediul online, detinand in prezent si cel mai mare numar de fani pe Facebook, aproape 50 de milioane, precum si titlul de „cea mai urmarita personalitate” pe Twitter, cu cei peste 22 de milioane de followers.

Sursa: emagic.ro

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *