Bonobo @ Atelierul de Productie

Bonobo revine in Romania pe 3 februarie 2012 la Atelierul de Productie. Artistul Ninja Tune / Tru Thoughts va mixa de la ora 22:00 pe Splaiul Unirii Nr. 160. In deschidere vom avea parte de Indie Jules, Rotopercutor si Charlie Boy.

BONOBO @ Atelierul de Productie

Bonobo, pe numele sau real Simon Greeneste unul dintre cei mai apreciati producatori si DJ de la Ninja Tune si un nume cu greutate in muzica electronica de peste 20 de ani. Bonobo are stilul sau propriu in peisajul electronic, folosind sounduri clasice si beaturi moderne, combinate cu voci calde. Colaborarile sale cu Andreya Triana si Bajka sunt deja repere clare in cariera sa.

[youtube 3wxJu-X0zVo]

Dupa “Animal Magic”, “Dial M for Monkey” si “Days to Come”, “Black Sands” este albumul care l-a transformat iremediabil pe Simon Green dintr-un producator underground de sunete impecabile, intr-un guru al scenei electronice contemporane.

In februarie, artistul revine in Bucuresti cu un DJ SET de exceptie in cadrul turneului de promovare al celui mai recent produs discografic – “Black Sands Remixed”.

Line Up: BONOBO (DJ SET) / Indie Jules / Rotopercutor / Charlie Boy
Data & Ora:
3 februarie 2012 / 22:00
Locatie:
Atelierul de Productie
Bilete: 25 lei (22:00 – 00:00) / 40lei (00:00 – …)
Detalii: The Fresh @ Facebook

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *