Arta stradala …tricotata!

Iata ca s-a descoperit un nou stil de arta stradala, una foarte colorata si placuta ochiului uman. Coloristica acestor bucati crosetate iti ofera un sentiment de fericire. Ma gandesc cum ar fi sa vezi asa ceva si pe strada la noi!

Acest stil de arta stradala apartine lui Magda Sayeg, o tanara artista cu un impresionant portofoliu in materie de haine/huse crosetate. Pe site-ul ei poti gasi chiar si celebrele huse de mobil, crosetate, aceleasi pe care le intalnesti si la noi! Din pacate, noi nu stim sa ne valorificam munca!

Priviti ce opera de arta stradala i-a iesit!

Cum ti se pare ideea de a imbraca/masca anumite defecte ale orasului tau?

Arata-le si prietenilor tai!

2 comentarii

  1. la noi ar arata ca o maaare patura carpita:)) oricum, interesanta ideea:)

  2. EXCELENTA idee, faceti de urgenta Tabere de creatie la facultatile de arta : garduri artistice din lemn, nuiele, piatra, pamant, sculptura monumentala cu teme comice, Cerc de tricotaj, tamplarie artistica la Cluburile de pensionari – mesterii batrani de la tara ar fi bucurosi sa poata fi utili – modelaj monumental cu tematica in sate, orase (in functie de ocupatiile locuitorilor – am vazut turma de vite in intersectii prin Bretania, oi, pesi uriasi in zonele pescaresti, animale salbatice in zone de munte, covoare pictate pe asfalt, modelati copacii uscati, animandu-i – am vazut pictati total in mov – starniti curiozitate turistilor, ca se plictisesc n totul e banal , creati nu mai criticati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *