Art Heart Special XMAS Fair @ Club Fabrica

Daca esti in cautarea outfitului perfect, a tabloului ce-ti va bucura casa, a fotografiilor ce le poti inrama deasupra semineului, Art Heart Concept iti ofera solutia perfecta.
Art Heart Special XMAS Fair @ Fabrica
Art Heart Concept Special X-Mas Fair vine cu o editie speciala, recreeand atmosfera fabuloasa specifica sarbatorilor de iarna. Decoruri sublime, piese din colectiile de iarna ale tinerilor designeri romani, piese vintage unice, tablouri superbe, fotografii si proiectii, toate pentru publicul dornic sa-si achizitioneze tinuta perfecta si cadourile unice de Craciun pentru cei dragi.

Pe 16 si 17 decembrie, intre orele 11:00 – 21:00, va avea loc  editia speciala de iarna a targului Art Heart Concept Special X-Mas Fair, la Club Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50, un spatiu cu aer boem si o atmosfera calda, pe muzica funky de jazz creata parca pentru un eveniment de arta.

In aceasta iarna expozantii aleg si propun piese in nuante sidefate, accente de alb ca de zapada, accesorii statement, tablouri alese, fotografii tematice si proiectii de animatie, potrivite pentru cumparaturile cu gust de Craciun.

Ne intalnim la parterul cafenelei de la Fabrica pe muzica funky de jazz unde ne intalnim cu artistii vizuali si proiectiile.

Urcam 10 trepte si ajungem in zona fashion, la etaj va asteptam cu design vestimentar si accesorii semnate de tinerii designeri romani.

Art Heart este un concept ce sprijina artistul tanar underground din Romania, asa ca va asteptam sa ne delectam si sa cumparam lucruri unice intr-o atmosfera unica.

Ne vedem acolo?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *