Albirea dintilor la femei

Femeile sunt in general mult mai interesate de aspectul lor fizic, decat barbatii. O ingrijire speciala este acordata fetei, prin machiaj, tratamente faciale si creme speciale. Dantura este foarte importanta pentru o femeie, iar albirea dintilor este un tratament care nu lipseste din rutina lor de infrumusetare. Albirea dintilor trebuie sa se faca la un cabinet stomatologic, nu acasa cu produse cumparate de pe piata.

Albirea dintilor la femei

Daca se efectueaza de catre un profesionist dentar instruit, albirea este perfect sigura. Pe baza cunostintelor lor de sanatate orala, medicii dentisti va vor expune optiunile disponibile, vor decide daca albirea dintilor este potrivita pentru dumneavoastra, si vor dezvolta un plan general de tratament pentru a obtine rezultatele dorite.

Veti avea posibilitatea sa vedeti pe un sablon, ce culoare aveau dintii dumneavoastra la inceput, si ce culoare au dobandit la incheierea tratamentului. La sfarsitul tratamentului medicul dentist va va arata rezultatul real, astfel incat sa puteti intelege cat de eficient a fost. Veti vedea, de asemenea, o schimbare majora atunci cand va uitati in oglinda.

Este ilegal pentru oricine, alte persoane decat medicii stomatologi sau echipele lor, sa efectueze proceduri de albire a dintilor. Oricine altcineva care ofera servicii de albire a dintilor (de exemplu, cosmeticieni, coafor, salon personal) nu are dreptul de practica si nici cunostinte, si ar putea deteriora permanent dintii si gingiile. Medicul dentist este instruit si stie ce produse de albire sunt sigure pentru dintii si gingiile dumneavoastra.

Produsele furnizate de non-stomatologi de multe ori nu au suficiente date de siguranta si dovezi pentru a sprijini utilizarea lor, iar acest lucru poate duce la gingii arse, si / sau buze invinetite, sau consecinte chiar mai grave. Utilizarea produselor care nu sunt potrivite pentru dumneavoastra vor avea rezultate slabe sau deloc. Culoarea dintelui poate fi luminata cu peroxid de hidrogen, si cat de puternica trebuie sa fie doza, doar un medic dentist va poate spune. Asadar, acest tratament nu poate fi efectuat acasa, pentru ca o doza neadecvata poate fi periculoasa.

Albirea dentara nu va elimina suprafata dintilor si nici nu va schimba schimba forma lor. O concentratie atent controlata de solutie este aplicata pe dinti cu ajutorul unor proteze special concepute, care se fixeaza in gura. Medicul dentist va discuta cu dumneavoastra despre nivelul de albire pe care il doriti, si va va spune cate tratamente sunt necesare pentru a atinge nuanta propusa.

La fel parul si pielea, dintii variaza in culoare. Unii sunt mai galbeni sau mai intunecati decat altii, chiar si atunci cand acestia sunt destul de sanatosi. Dinti au tendinta de a obtine o culoare mai inchisa odata cu inaintarea in varsta. Dintii devin uneori mai inchisi la culoare daca radacinile lor au fost deteriorate sau bolnave, sau daca au nervul scos.

Este posibil sa experimentati o anumita sensibilitate la dinti, pentru o perioada scurta de timp in timpul tratamentului, dar acest lucru este normal si va disparea curand, dupa finalizarea procedurii. Tratamentele de albire dentara difera la pret, in functie de costurile pe care le practica fiecare cabinet stomatologic, insa sunt in general accesibile.

Orice femeie trebuie sa stie ca un zambet frumos si sanatos, este cartea ei de vizita.

Arata-le si prietenilor tai!

2 comentarii

  1. Medicul meu a refuzat sa imi faca orice procedeu pentru albirea dintilor – mi-a explicat ca nu este cazul si ca mai degraba este un capriciu de-am meu asa ca am renunatat la idee :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *