A aparut colectia Cimitirului din Sapanta. Afla pretul hainelor

Sună a gluma buna, dar chiar exista haine care imită grafica ce se regaseste pe monumentele din Cimitirul vesel de la Sapanta. Hainele fac parte din colectia MOJA by LANA. Produsele sunt imprimate digital cu motive preluate din desenele celebrului loc maramuresean.

Pot fi niste tarani simpli din Sapanta, trecuti de ceva timp in lumea de dincolo, o inspiratie artistica pentru o colectie fashion foarte actuala? Proaspatul designer din portofoliul www.moja.roLANA, demonstreaza ca da. In noua colectie marca MOJA by LANA se joaca textil cu grafica naiva a Cimitirului din Sapanta si cu filosofia optimist-absurda a acestuia. Ce a iesit e o colectie-statement, o colectie capsula. MOJA by LANA iti permite sa combini intre ele, in orice fel, rochiile, jachetele, colantii si gentile-plic. Hainele sunt imprimate digital, vesele, usor de purtat si usor de cumparat!

Biografiile ilustrate ale unor oameni neinsufletiti devin astfel un motiv hedonist de „carpe diem” pentru fashionistele de azi.

Designerul a pastrat o linie simpla a hainelor, pentru a permite o transpunere clara a mesajului, fiind atent la detalii in procesul creativ. Croielile amintesc usor de linia portului traditional si ofera libertate de miscare.

LINK SITE: http://www.moja.ro/index.php?route=product/category&path=29_293

Ai purta asa ceva? Ai da 400 de lei pe o astfel de rochie? :)

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *