7 lucruri haioase pe care nu le stiai despre sex

SEX - Don NOT Disturb

Va prezentam cateva raspunsuri la curiozitatile pe care le au fetele legate de sex. Multe dintre ele sunt atat de ciudate incat devin haioase. Urmariti-le cu atentie pentru a va surprinde prietenele la o discutie intima despre sex :)

SEX - Don NOT Disturb
SEX - Don NOT Disturb

1. Vibratorul ca medicament – conform Muzeului de Sex (www.museumofsex.com) vibratorul are origini medicale. In secolul 19, acesta era folosit ca un tratament pentru isteria femeilor. Vibratorul inducea un orgasm, iar femeile erau tratate de isterie si simptome de anxietate.

2. Protectia dintilor – stiati ca sperma contine o cantitate insemnata de zinc si calciu? Ambele substante sunt foarte folositoare impotriva cariilor dentare.

3. Marimea penisului – media mondiala pentru un penis in stare erectila este de 12.7 cm, iar pentru stare flasca media este de 7.6 cm.

4. Homosexualitatea – acest lucru nu este chiar haios, dar pentru Asociatia Psihiatrilor Americani (www.psych.org), homosexualitatea a fost consemnata ca fiind o boala mintala pana in anul 1973.

5. Exercitiu – daca nu va place sa mergeti la sala poate va place sa faceti sex :) In timpul unui act sexual de 30 minute puteti arde aproximativ 200 calorii – cu cat mai mult cu atat mai bine.

6. Adulter – in Hong Kong, barbatii care comit un adulter pot fi omorati legal de sotiile lor. Legea spune ca daca un barbat si-a inselat sotia, aceasta are dreptul sa isi omoare sotul, dar numai cu mainile goale (fara a folosi o arma sau un facalet).

7. Jucarii sexuale interzise – in statele americane Alabama si Mississippi comercializarea vibratoarelor si a jucariilor sexuale sunt interzise.

Catuse cu puf
Catuse cu puf

SFAT: Nu va mutati in Alabama si Mississippi!

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *