5 lucruri pe care nu le stiai despre Nutella!

Nutella

Ferrero, brandul din spatele produselor Kinder, Ferrero Rocher si Tic-Tac, a nascut in 1965 un monstru numit Nutella, acesta a crescut, s-a facut mare si se pare ca in momentul de fata cucereste bucatarii in toata lumea sub pretextul ca este o alegere perfecta pentru un mic dejun copios.

Nutella
Eu am avut ocazia sa o gust in copilarie, mai pe sub mana sa zic asa, ca mai tarziu, aceasta substanta delicioasa sa-mi fie eclipsata de copilul celor de la Creamline, tanara Finetti, lider de piata in Romania la capitolul crema de ciocolata. Acum se pare ca Nutella s-a intors, internetul vuieste, 9gag-ul mentine meme-urile si ciocolata triumfa iar.

Se pare ca maine o sa fac o vizita la supermaket :) Pana atunci va las in compania unor informatii foarte interesante legate de Nutella! Sper sa resusesc sa adorm in seara asta, dupa atatea poze cu ciocolata, tremur toata (Domane iarta-ma).

» Vezi 30 de retete delicioase cu Nutella – Larousse

Incepem cu…

1. Aniversarea de 40 de ani a ciocolatei Nutella, sarbatorita pe 29 mai 2005, a fost un moment legendar inscris acum in cartea recordurilor ca fiind cel mai mare mic dejun din istorie cu nu mai mult de 27.854 de invitatii la AufShalke Arena din Gelsenkirchen, Germania.
Nutella
2. Cantitatea de Nutella produsa in lume intr-o singura zi cantareste cat 3 Statui ale Libertatii, mai precis 790 de tone.
Nutella
3. Aproximativ 100 de milioane de alune de padure sunt folosite zilnic in toata lumea pentru a face Nutella.
Nutella
4. Daca am pune cap la cap toate borcanele de Nutella vandute intr-un an am putea foarte usor sa inconjuram luna cu ele. De 4 ori! Mai precis, 400 de milioane de borcane pline de bunatate.
Nutella
5. Nutella este distribuita in 200 de tari conform site-ului oficial. Asta inseamna ca poti gasi Nutella in orice tara din lume, pentru ca harta geopolitica numara in momentul de fata in jur de 200 de state.
Nutella

Daca iti place Nutella apasa LIKE, da SHARE sau COMENTEAZA mai jos!

Arata-le si prietenilor tai!

2 comentarii

  1. O porcarie cancerigena care contine PATRU PRODUSE MODIFICATE GENETIC !
    Cum puteti face reclama la asa ceva ?!

  2. Este o porcarie care contine 4 produse modificate 1 folositi prea mult soia ce poate cauza cancer la san 2 folositi zahar de proasta calitate 3 folositi lapte dela vaci bolnave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *