5 dezavantaje ale unei intalniri amoroase cu cel mai bun prieten

5 dezavantaje ale unei intalniri amoroase cu cel mai bun prieten

Sunteti norocoase daca aveti un prieten care va cunoaste toate secretele, cu care desi vorbiti nonsensuri va intelege perfect. Problema apare cand va dati seama ca incepeti sa va simtiti atrase de cel mai bun prieten.

5 dezavantaje ale unei intalniri amoroase cu cel mai bun prieten
5 dezavantaje ale unei intalniri amoroase cu cel mai bun prieten

Va ganditi cumva sa-l curtati? Va sfatuim sa va ganditi de doua ori si sa cititi cu atentie randurile de mai jos:

Exista riscul ca prietenia voastra sa se sfarseasca

Daca prietenul vostru va refuza in demersul de a fi impreuna cu el, nimic nu va mai fi la fel ca inainte – inclusiv prietenia voastra.

Primele intalniri nu va rezerva nicio surpriza

Elementele surpriza condimenteaza relatia voastra. Cand doi oameni ies la prima intalnire, nu stiu prea multe unul despre altul. Iesind cu cel mai bun prieten, treceti peste aceasta etapa distractiva. De asemenea, familiaritatea exagerata cu partenerul inca de la inceputul relatiei, poate sa fie in defavoarea voastra.

Exista riscul sa nu va mai simti atat de confortabil impreuna

Se spune ca nu este bine sa amesteci relatiile: „Prietenii sunt prieteni, iubitii sunt iubiti.” Exista posibilitatea sa va pierdeti prietenia dupa ce incepeti sa iesiti impreuna ca iubiti si nu puteti impusca doi iepuri deodata.

Nu va mai fi acolo pentru a-ti asculta problemele in dragoste

Daca inainte era persoana in fata careia iti deschideai sufletul referitor la problemele in dragoste, acum iti va fi foarte greu sa nu mai ai cui sa-i povestesti aceste lucruri.

Stii totul despre relatiile lui anterioare

Stii multe despre relatiile lui anterioare, poate lucruri pe care nu ti le-ar mai fi povestit daca ati fi fost impreuna. Nu ar fi prea placut daca relatia voastra nu merge conform asteptarilor. Dupa cum se spune: „Gandeste inainte sa actionezi!”

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *