3 idei tematice pentru o nunta unica

Nuntile tematice au devenit din ce in ce mai la moda. Multi tineri aleg o tematica inedita pentru (probabil) cea mai fericita zi din viata lor, ziua in care au devenit membrii cu statut de sot si sotie in propria familie.

Alegerea temei este una dintre cele mai grele decizii, dar odata stabilita sunt numeroase posiblitati de a dezvolta ideea si de a o duce pe cele mai haioase culmi, in care invitatii sa se simta in largul.

3 idei tematice pentru o nunta unica

Mai jos va prezentam 3 idei tematice pentru nunta:

1. O nunta de basm

Nu va ganditi neaparat la „Frumoasa si Bestia„, dar poate fi o idee in anumite cazuri :) – am fost rautacioasa.

Tematica basmului cred ca este idealista pentru orice viitoare mireasa, dar nu este imposibila. Incercati va inspirati din decorul si recuzita basmelor sau povestilor cu imparati si printese.

Invitatiile pot fi facute din foaie de pergament, iar jos de tot o stampila autentica facuta cu ceara. Ornamentele florale de pe mese se pot personaliza cu flori deosebite astfel incat sa inspire o nota de basm, iar deasemenea rochia miresei poate fi elementul care sa propulseze ideea de basm cel mai bine.

Daca aveti un buget mai mare puteti sa duceti nunta de basm la un alt nivel. Puteti angaja persoane la receptie costumate corespunzator, iar cei care servesc invitatii sa aibe o uniforma speciala, de basm.

2. O nunta de pirati

Sunt multe filme foarte populare care au facut furori in cinematografe si sunt si multi fani ai genului. „Piratii din Caraibe” ar putea fi un film din care sa te inspiri in totalitate.

Barmani si ospatari cu bandaj specific la ochi, iar seful de sala isi poate monta un carlig in loc de mana pentru o autenticitate maxima.

Daca faci nunta pe marginea unui lac, poti inghiria o barca pe tot timpul petrecerii, iar invitatii pot face plimbari alaturi de un pirat.

Invitatiile si decorurile mesei pot fi compuse din cufere cu comori, margele aurii, banuti de aur (din ciocolata) etc.

Imaginatia este singura limita daca iti doresti un eveniment unic si distractiv.

3. O nunta medievala

Daca alegi o tema medievala pentru nunta, atunci ai o multitudine de solutii si posibilitati nelimitate (poate doar bugetul alocat sa mai limiteze din avantul de idei).

Mirii se pot imbraca regeste, iar invitatii ca niste tarani :), iar decorurile si vesela poate fi adaptata vietii medievale – carafe de lut, mese si farfurii (platouri) de lemn, tacamuri de argint etc.

Pentru o distractie mai mare, puteti angaja o trupa de clovni sau fachiri – acestia vor incinge atmosfera si vor da un aer autentic de nunta medievala.

––

Nu uitati trebuie neaparat sa va anuntati invitatii despre tematica, astfel incat acestia sa se poata pregati sau sa stie la ce sa se astepte.

Tu cum ti-ai dori sa fie nunta ta?

Arata-le si prietenilor tai!

Un comentariu

  1. de cand eram mica mi-am dorit o nunta de basm :D o idee minunata tinand cont de faptul ca este intruchiparea lui Fat-Frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *