10 filme de dragoste pe gustul iubitului tau!

Majoritatea barbatilor fac nazuri cand vine vorba de filme siropoase. Si poate ca uneori au dreptate.

La televizor!

Toata lumea stie ca Leo moare in Titanic, dar asta nu il face un film prost. Exista filme de-o viata, filme de dragoste, care reusesc sa te miste si care chiar merita vazute.

De multe ori reusesti sa te pui in pielea personajelor, iar alteori chiar sa te inspiri. Asta inseamna ca ai vizionat un film bun, care a reusit sa iti imbunatatesasca simturile. Am facut o selectie de filme de dragoste, bune, pe care ar trebui sa le vizionati impreuna. Enjoy!

Braveheart ( 1995)

Mel Gibson reuseste sa faca un rol remarcabil in Inima Neinfricata. Filmul este o drama care prezinta scene brutale de actiune, gesturi eroice si tragedii romantice atat de originale, incat oricine va fi satisfacut la un moment dat in cele trei ore de film. Un film pe care il traiesti cu siguranta la maxima intensitate.

Ghost (1990)

Fantoma mea iubita, cum a fost tradus, este unul dintre filmele care reusesc sa te intrige inca din primele minute vizionate. Dragostea celor doi devine mai presus de toate, iar dorinta de razbunare usureaza intr-un final gandurile telespectatorului. Un film de dragoste pe care trebuie sa-l vizionezi cu servetelele alaturi.

Casablanca (1942)

Sa nu uitam de filmele clasice. Ce poate fi mai frumos decat un film al „epocii de aur”, o adevarata capodopera a anilor 1940. Humphrey Bogard si Ingrid Bergman fac un cuplu memorabil in Casablanca.

Pretty Woman (1990)

Julia Roberts este frumusica din rolul principal, iar alaturi de Richard Gere joaca in cea mai buna comedie romantica a anilor ’90. Dragostea nu are limite, iar cine spune ca e perfect se insala.

Natural Born Killers (1994)

Cu siguranta un film pe gustul lui. O poveste de dragoste mai atipica, doi asasini nascuti sa se iubeasca. Nascuti asasini este un film care pe langa dragostea celor doua personaje, reuseste sa te tina cu sufletul la gura pana la final.

The Notebook (2004)

O relatie imposibila naste iubire intre cele doua personaje principale. The Notebook este un film romantic cu un final neasteptat. Se pare ca banii nu conteaza intotdeauna.

The whife of the time traveler (2009)

Sotia calatorului in timp este intr-adevar un film exceptional. Nici nu stii cine duce tot greul, ea sau el! Cert este ca dragostea te indruma sa faci si sacrificii.

Lucia i el sexo (2001)

Iata ca am ajuns si la acel film provocator din lista. Lucia si sexul este un film sincer, de un erotism aparte, unul frumos si aprofundat. Un film care cu siguranta il va impresiona.

Gone with the wind (1939)

Pe aripile vantului, reuneste doi mari sacrii ai cinematografiei, Vivian Leigh si Clark Gable. Acest film a castigat 8 premii Oscar la timpul sau si asta cred ca spune totul.

Habla con ella (2002)

Vorbeste cu ea se afla in topul celor mai bune filme regizate de Pedro Almodovar, fiind al 14-lea sau film din cariera. Desi specialitatea celebrului regizor sunt filme care exprima dezordinea din viata oamenilor, in cazul acestei povesti de dragoste vorbim despre un film elegant, complex si poate chiar clasic.

Tu ce alte sugestii de filme mai ai? Care e filmul vostru preferat?

Arata-le si prietenilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *